გურიაში „გემო ფესტი“ გრძელდება. მეორე დღეა, ფესტივალის სტუმრებს იშვიათი და დავიწყებული გურული რეცეპტების თანამედროვე ვარიაციების დაგემოვნება შეუძლიათ.
„გემო ფესტს“ გურია წელს პირველად მასპინძლობს. ფესტივალი წლიდან წლამდე სულ უფრო პოპულარული ხდება და მისი მთავარი მიზანი რეგიონული კულინარიის პოპულარიზაცია და ტურისტული პოტენციალის გაზრდაა.
ფესტივალი მხოლოდ კერძებით არ შემოიფარგლება, კულინარიული მოგზაურობა მრავალფეროვანი ღონისძიებებითაა დატვირთული.
კომენტარები