ზაფხულის ცხელ დღეებს ყველაზე კარგად ნაყინი აგრილებს, მაგრამ მხოლოდ მათ საყურადღებოდ არაა ორდღიანი ღონისძიება, რომელიც ბოტანიკურ ბაღში იმართება – მათთვისაც, ვისაც ნაყინი უყვარს განურჩევლად წელიწადის დროისა.
თანამედროვე კულინარია ისეთი მრავალფეროვანია, რომ მისი დაუფლება უკვე განსაკუთრებულ ხელოვნების დარგს წარმოადგენს, რომლის ნაწილიცაა ნაყინიც. ადრე ნაყინი ვანილთან ან შოკოლადთან ასოცირდებოდა, ახლა შეგიძლიათ მიირთვათ ხილის, ღვინისა და თქვენ წარმოიდგინეთ, შემწვარი ნაყინიც კი.
ფესტივალში ნაყინის მწარმოებელი 30-მდე კომპანია მონაწილეობს.
ნუცა ფიჩხნარაშვილი გიამბობთ, რატომ უნდა ესტუმროთ ბოტანიკურ ბაღს.
კომენტარები